Výroba limonády - syceného ochuceného nápoje

Dne 18. srpna 2014, 11:01

Obrázek u článku

Zamýšleli jste se někdy kolik litrů limonády za hodinu vyrobí v Kofole nebo v kolínské sodovkárně? Klidně i 30 000 l za hodinu. Takový menší bazén nebo velká cisterna na kolech. Už víte, co je to limonáda, ale jak se vyrábí? Vynasnažím se následující članek technické povahy převest do co nejsrozumitelnější podoby... pokračovat

Srpen alias desátý měsíc našeho blogu

Dne 3. září 2013, 13:59

Obrázek u článku

Srpnový měsíc se toho moc nestalo a musim se přiznat – jsem rád, že léto končí. Všichni se vrátime ke strojům (ja od něj teda nevstal) a začne se zase makat a tvořit, pač tyhlety okurkový sezóny mě prostě neba... pokračovat

Štítky:

Exkurze, Hodnocení

Sklizeň višní a výroba višňové šťávy

Dne 26. srpna 2013, 12:03

Obrázek u článku

Naše letní navštěva ve výrobě šťáv Viko se zaměřila na sklizeň a prvotní zpracování višní. Pro lepší představu jsem pořídil videa, jak to všechno probíhá od setřesání až po naplnění hotové 100% višňové šťávy... pokračovat

Exkurze do výroby nektarů a šťáv Viko

Dne 25. ledna 2013, 15:37

Obrázek u článku

Po třech recenzích nápojů Viko (Černý rybíz, Zeleninová směs jablkem a mrkví a Višeň) od společnosti ZEMCHEBA s.r.o. se mi dostalo příležitosti navštívit výrobní prostory podniku a naskytla se možnost vám přesně popsat, jak probíhá výroba nápojů Viko... pokračovat