Sun of Mexico green tea s citronem a mátou

Dne 15. října 2014, 10:51

Obrázek u článku

Slunce Mexika se jmenuje ledový čaj s příchutí citronu a máty, který vyrábí společnost Pfanner. Nebýt vstřícné spolupráce s českým zastoupením rakouské firmy, asi bych tento čaj jinak nesehnal. Na první pohled mě zaujala hlavně etiketa a složení... pokračovat

Pfanner Zelené jablko

Dne 9. října 2014, 15:11

Obrázek u článku

Zelené jablko od Pfannera tu máme řekl bych v tzv. light verzi jako Pfanner BCE Green apple. Dnešní nápoj s téměř stejným názvem může někoho zmást. Přecejen se ale najdou mezi oběma zelenými ovocnými nápoji rozdíly. .. pokračovat

Ikea jablečný nápoj Kolsyrad Äppeldryck

Dne 3. října 2014, 13:50

Obrázek u článku

Jablečná verze Ikea drinku s názvem Ekologisk Kolsyrad Äppeldryck mě překvapila snad ještě více než předchozí ochutnaná hruška. Už teď mám sto chutí nápoj na protest vylít a natočit o tom video na youtube. Ptáte se proč?.. pokračovat

Ikea hruškový nápoj Kolsyrad Pärondryck

Dne 23. září 2014, 12:20

Obrázek u článku

Dnes už vyrábí nápoje kde kdo. Né, že by vlastnil výrobní závod, ale vymyslí si recepturu, etiketu, název, typ obalu a už to jede. Ani Ikea nepatří mezi vyjímky. A jsem MOC rád, že vsadila na jiný nápoj než na energy drink. Ikea web říka "šumivý mošt". Já řikám, že to je limonáda... pokračovat

Štáva z koncentrátu a přímo lisovaná šťáva

Dne 16. září 2014, 11:48

Obrázek u článku

Rozhodli jsme se znovu trošku zapracovat na objektivitě webu. Všem je asi jasné, že v případě hodnocení čehokoliv, v našem případě nealko nápojů, se nikdy neubráníme subjektivnímu hodnocení. Ikdyž se při psaní článků snažím nebýt nijak zaujatý, každému chutná něco jiného... pokračovat

Rio černý rybíz se šípkem i jablkem

Dne 1. září 2014, 16:01

Obrázek u článku

Hledal jsem nějakou zajímavou příchuť a našel černý rybíz a šípek. Slovenský McCarter vyrábí velké množství nealkoholických nápojů a dnešní nektar s 30% ovoce mě zaujal. Alespoň podle složení rybíz, jablko a šípek... pokračovat

Mattoni Schorle jablečná

Dne 20. srpna 2014, 08:52

Obrázek u článku

Pvní velké vypito dilema. Jmenuje se Schorle. Nápoj by podle vyhlášky mohl být vodou, ovocným nápojem, ale asi nejlépe nektarem. Když totiž obsahuje 50% ovocné jablečné šťávy, splňuje požadavky nektaru. A tak se na Mattoni Schorle podíváme... pokračovat

Výroba limonády - syceného ochuceného nápoje

Dne 18. srpna 2014, 11:01

Obrázek u článku

Zamýšleli jste se někdy kolik litrů limonády za hodinu vyrobí v Kofole nebo v kolínské sodovkárně? Klidně i 30 000 l za hodinu. Takový menší bazén nebo velká cisterna na kolech. Už víte, co je to limonáda, ale jak se vyrábí? Vynasnažím se následující članek technické povahy převest do co nejsrozumitelnější podoby... pokračovat

Povedená citronáda Fentimans Victorian Lemonade

Dne 15. srpna 2014, 10:50

Obrázek u článku

Jak se zdá, tohle je prozatím poslední recenze z Fentimans luhů a hájů. Nestíhám z důvodu lhůty trvanlivosti všechny limonády zrecenzovat. Nejenom limonady Fentimans. Citronáda z Anglie ale ještě dostane šanci a podle prvních předpokladů bude zajímavá... pokračovat

Fairtrade nektar Pfanner Mango se špetkou marajacuji

Dne 14. srpna 2014, 09:33

Obrázek u článku

Mango! Vždyt my tu doteď neměli nápoj s příchutí manga. Pátral jsem a 100% šťávu jsem na trhu neobjevil. Čili z ovocného podílu musíme slevit a to na celých 25% v nektaru od společnosti Pfanner. Který není pouze z manga... pokračovat

Štítky:

Cukr, Nesycené, Pasterace